Autor |
|
|
Harry
|
Wysłany: 2013-04-08, 19:33 Odp: Minikonkursiki około-bluesowe
|
|
|
Ja, pytanie? o.O Nie myślałem, że to tak działa |
|
|
|
#Medium
|
Wysłany: 2013-04-09, 09:25 Odp: Minikonkursiki około-bluesowe
|
|
|
Harry nie bądź taki daj jakieś pytanie.
A a'propos mojego ostatniego pytania.
Okazja super (chyba człowiek nie wie co sprzedaje) i gdyby ktoś miał możliwość w USA na e-bay kupić i do Polski ściągnąć - zaklepuje współudział (koszty po połowie).
Dwie sztuki Blues Brothers watch type z bransoletami z epoki! Cena jednego osiąga czasami 70 - 100 USD. Trzy dodatkowe mnie nie interesują. Oczywiście gdyby ktoś chciał jednego miałby wybór którego za licytowanie i ściągnięcie uważam, że należałoby się.
Gdyby z resztą ktoś niezainteresowany był i miał możliwość zalicytować i ściągnąć - pokryłbym koszty.
http://www.ebay.com/itm/V...=item27d1ab0bab
Pozdrawiam
Medium |
_________________ Są dwa piękna: piękno radości i piękno smutku. Wy ludzie Zachodu, wolicie pierwsze – my drugie. Bowiem piękno radości trwa nie dłużej niż lot motyla. A piękno smutku jest twardsze niż kamień. |
|
|
|
|
Harry
|
Wysłany: 2013-04-30, 18:00 Odp: Minikonkursiki około-bluesowe
|
|
|
Dobra, to ja mogę zadać pytanie
Małe, ale może podchwytliwe
Jaka gitara jest mocno powiązana z Muddym Watersem, mimo, że nigdy na niej nie grał? Kto jest w jej posiadaniu? |
|
|
Żółwik
Wiek: 31 Posty: 134 Otrzymał 6 punkt(ów) Skąd: Koronowo/Bydgoszcz
|
Wysłany: 2013-05-12, 15:33 Odp: Minikonkursiki około-bluesowe
|
|
|
Gibson z pudłem typu parlor. Obecnie w jego posiadaniu jest Keith Richards. Legenda(której obecny właściciel zaprzecza) głosi że należała kiedyś do R. Johnsona. |
_________________ Połowę pieniędzy w życiu przeznaczyłem na instrumenty i alkohol. Drugą połowę zmarnowałem. |
|
|
|
|
beny
|
|
|
|
|