Autor |
|
 |
Gorajczyk 

|
Wysłany: 2011-11-27, 13:35 I co dalej z Adamem Gussowem?
|
|
|
Witam!
Mam pytanie które pojawiło się w temacie. 28 kwietnia 2010 roku pojawiło się ostatnie tłumaczenie lekcji Adama. Tematem tym zajmował się rzeszot. Na jego blogu http://harpb.blogspot.com/ ostatnie ślady życia widać właśnie w kwietniu, a na forum odwiedził ostatni raz 2011-05-16. Co wyraźnie widać, że rzucił tłumaczenie dawno temu. Mam więc pytanie i prośbę zarazem czy ktoś może lub zna osobę mogącą się zająć tłumaczeniem. Na pewno zadacie sobie pytanie „jak taki mądry to czemu nie przetłumaczy sam?” a no właśnie nie przetłumaczę mój angielski jest tak słaby że ledwo komunikatywny.
Ps: jakby co nie wiem jak szybko napisze znowu bo wyjeżdżam do internatu gdzie kiepsko z netem
Gorajczyk |
|
 |
|
|
 |
szaman69 

|
Wysłany: 2011-11-27, 13:38 Odp: I co dalej z Adamem Gussowem?
|
|
|
Myślę że najwyższy czas zacząć się uczyć angielskiego na poważnie Angielski to język nauki, jeśli będziesz go umiał otworzysz sobie drogę do niezliczonych źródeł wiedzy, zarówno muzycznej jak i pozamuzycznej. |
|
 |
|
 |
Gorajczyk 

|
Wysłany: 2011-11-27, 13:51 Odp: I co dalej z Adamem Gussowem?
|
|
|
Szaman zgadzam się z tobą, głównie żyje w internacie (technikum Leśne ) maturę będę pisał z niemieckiego a mój nauczyciel od angielskiego.. po prostu klapa ( potrafi spędzić 15min lekcji patrząc przez oknoXD)
[ Dodano: 2011-11-27, 14:52 ]
i |
|
 |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 37 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2011-11-27, 15:03 Odp: I co dalej z Adamem Gussowem?
|
|
|
 |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 punkt(ów): aansaa, towal |
 |
szaman69 

|
Wysłany: 2011-11-27, 15:06 Odp: I co dalej z Adamem Gussowem?
|
|
|
minigunmen, HAHAHAHA !
Gorajczyk, Angielskiego możesz uczyć się sam, wystarczą chęci i dobre źródła. |
|
 |
|
|