Autor |
|
 |
INIM 

|
Wysłany: 2016-03-02, 22:00 [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Po dłuższej przerwie wracamy do HB. Niestety nie mogę zagwarantować, że tak jak wcześniej kolejne bitwy będą rozpoczynały i kończyły się w weekendy, ale mam nadzieję, że to nie problem. Tym razem zaczynamy i kończymy w środę. Na razie etap zgłaszania prac.
Czekamy pod kontakt@harmszka.com - wszystkie mp3, należy tam właśnie podsyłać. Podkład pod który gramy wybrał MacieJJ i znajduje się on tutaj. Jest też w załączniku.
Zgłoszenia zamykamy za dwa tygodnie, czyli 16 marca o 22:00. Pamiętajcie dać znać w temacie, że wysłaliście mejla. W razie czego Regulamin HB tutaj: http://forum.harmoszka.com/regulamin
Miłej zabawy. |
_________________ "Stadion Narodowy to zawsze będzie Śląski..." |
|
 |
|
|
 |
INIM 

|
Wysłany: 2016-03-13, 23:17 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Przypominam, że jeszcze tylko parę dni! |
|
 |
|
 |
MacieJJ 
|
Wysłany: 2016-03-16, 22:01 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Ahahaha,
a tylu chętnych było.
Co mi tam.
Harmonijka C, druga pozycja.
Czy regulamin przewiduje wygraną walkowerem? |
|
 |
|
 |
Sternik 
|
Wysłany: 2016-03-17, 12:55 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Maćkowi już na wstępie gratuluję. Pozostali może napiszą parę słów dlaczego nie wysłali nagrania. Chodzi o forumowiczów, którzy od dłuższego czasu apelowali o rozpoczęcie bitwy tj. Hobbit, Venti, Harry.
MacieJJ włożył jakąś pracę w nagranie i myślę że parę słów wyjaśnień się należy.
Ja wnosiłem tylko uwagi w ocenianiu nie deklarowałem udziału jakby co.
Z pewną dozą rozczarowania Pozdrawiam
Proszę INIMA żeby udostępnił nagranie Maćka z chęcią posłucham. |
_________________ Marcin G. |
|
 |
|
 |
Hobbit 

|
Wysłany: 2016-03-17, 14:48 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Dajcie parę dodatkowych dni, mam trochę urwanie głowy |
|
 |
|
 |
INIM 

|
Wysłany: 2016-03-17, 17:12 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
No właśnie mam nie lada problem, ponieważ MacieJJ przesłał co prawda swoją pracę, ale dopiero po 22:00, czyli zgodnie z regulaminem żadna praca nie pojawiła się w tym HB. Nie wiem co z tym zrobić, może wspólnie podejmiemy decyzję? Wydaje mi się, że najlepszym pomysłem byłoby zorganizować tę Bitwę na nowo, z tym samym podkładem (aby Maciek nie musiał na nowo nagrywać), ale w innym czasie, dopiero wówczas gdy zadeklaruje się więcej uczestników. |
|
 |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 37 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2016-03-17, 18:10 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Myślę, że zainteresowani się po prostu poddali i nie wiedzieli, że jest wznowienie |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
 |
Venti 

Wiek: 28 Posty: 43 Otrzymał 3 punkt(ów) Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: 2016-03-17, 18:21 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Ja na swoje usprawiedliwienie nic nie mam, wiedziałem o wznowieniu, ucieszyłem się na ten fakt, ale później przez typowe gówniarzerskie przekładanie z dnia na dzień wyleciało mi to z głowy. Przepraszam najmocniej, bo faktycznie głupio wyszło że ten co najgłośniej szczeka później sam się nie stawia na bitwie. Myślę, że pomysł Hobbita jest dobry - proszę o wybaczenie oraz dołączam się do prośby o 3-4 dodatkowe dni, a wtedy będą już min. 3 nagrania i będzie co oceniać. |
|
 |
|
 |
Hobbit 

|
Wysłany: 2016-03-21, 13:23 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Ja nagram dzisiaj i prześlę. Wybaczcie za opóźnienie ale nie miałem czasu.
INIM może lekko nagiąć regulamin o te parę dodatkowych dni? No chyba że Maciek wygrywa walkowerem, nie obrażę się w sumie
Pozdrawiam! |
|
 |
|
 |
INIM 

|
Wysłany: 2016-03-21, 22:17 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
No skoro taki jest głos ludu to będę musiał się zgodzić aby dołożyć te kilka dni, ale jednak jeszcze raz spróbuję Was przekonać do zrobienia po prostu na nowo tej edycji. Być może są jacyś chętni, którzy chcieliby dołączyć, lecz np. w tygodniu nie dadzą rady, a tym bardziej najbliższy weekend, bo Święta. Dajmy sobie na nowo dwa tygodnie i na pewno każdy chętny tym razem się wyrobi. |
|
 |
|
 |
Hobbit 

|
Wysłany: 2016-03-21, 23:08 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
W sumie słuszna decyzja, popieram:) Jestem za tym by na nowo zrobić tę edycję.
W takim razie wstrzymam się z wysłaniem i postaram się nagrać coś lepszego.
Pozdrawiam |
|
 |
|
 |
MacieJJ 
|
Wysłany: 2016-03-22, 09:53 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
INIM napisał/a: | No właśnie mam nie lada problem, ponieważ MacieJJ przesłał co prawda swoją pracę, ale dopiero po 22:00, czyli zgodnie z regulaminem żadna praca nie pojawiła się w tym HB. |
Ooo, byłem przekonany, że zgłoszenia są do 0:00. W takim razie faktycznie ja też się spóźniłem.
Przedłużmy tę bitwę na kolejne dwa tygodnie. Ja już pewnie nie będę przesyłał kolejnego nagrania, zaczekamy na innych uczestników. |
|
 |
|
 |
MacieJJ 
|
Wysłany: 2016-03-22, 09:55 Odp: [GP VIII] HB IV - zgłaszanie prac
|
|
|
Hobbit napisał/a: | W sumie słuszna decyzja, popieram:) Jestem za tym by na nowo zrobić tę edycję.
W takim razie wstrzymam się z wysłaniem i postaram się nagrać coś lepszego.
Pozdrawiam |
Tylko żeby nie włączył się syndrom "a jeszcze dwa tygodnie, jutro nagram" |
|
 |
|
|