Autor |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 37 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2012-04-16, 13:54 Custom Harmonicas by Paweł Pilnik Pilecki
|
|
|
Uruchomiłem wreszcie stronę z harmonijkami, które tuninguję. Już wrzuciłem troszkę fotografii, więc zapraszam. Są tam też drewniane korpusy a w osobnym dziale są inne rzeczy z drewna - koraliki i kolczyki.
Domenę i "miejsce na rynku" przekazał mi Jarek Kołodziejski - aeroarte, za co mu serdecznie dziękuję i mam nadzieję godnie go zastępować
http://customharmonicas.art.pl
Zachęcająca foteczka:
Zachęcająca foteczka nr 2:
 |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 punkt(ów): Drui |
|
 |
aeroarte 

|
Wysłany: 2012-04-16, 16:57 Odp: Custom Harmonicas by Paweł Pilnik Pilecki
|
|
|
Powodzenia Pawle na nowej drodze twórczości ! |
|
 |
|
 |
Drui 
|
Wysłany: 2012-04-16, 18:10 Odp: Custom Harmonicas by Paweł Pilnik Pilecki
|
|
|
Super! Trzymam kciuki!
A z ciekawości (i przy okazji jako informacja dla innych forumowiczów, jeśli to nie tajne/poufne) jaką planujesz cenę za palisandrowy korpus do GM i Seydel Solist Pro (jeśli to ta sama cena)?
Jakieś rabaty dla forumowiczów?
Oraz:
Planujesz może zebranie wymiarów korpusu Seydel Session?
To mogłoby być chwytliwe połączenie: palisandrowy korpus + możliwość dokupienia blaszek w każdej tonacji a nawet ze stalowymi stroikami.
... a gdybys jeszcze opracował pokrywy palisandrowe.... fiu fiuuuu
Suzuki PureHarp byłby marnym pikusiem...
To taka podarunkowa rada na dobry początek nowej firmy customizerskiej. Naprawdę trzymam kciuki!
Sky is the limit!
/Punkt za inicjatywę i odwagę realizowania własnych planów!/ |
|
 |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 37 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2012-04-16, 23:13 Odp: Custom Harmonicas by Paweł Pilnik Pilecki
|
|
|
To nie tajemnica ale wolę o tym rozmawiać prywatnie, kwestia do dogadania, zwłaszcza że trzeba ustalić szczegóły Ale pi razy drzwi - około 50. Nie rozgadujmy się na ten temat - rzecz indywidualnej umowy
Rabaty dla forumowiczów już uwzględniłem
Wymiary session mam, już robiłem korpus do takiego + dorabiam rowki w płytkach, żeby pokrywy były szczelne.
Kombinacja stalowych stroików ze zrobionym przeze mnie korpusem jest dowolna, tylko zawsze dochodzi kwestia dorobienia rowka w płytce
Robienia pokryw nie planuję póki co. Ale będę planował
EDIT:
Nowa harmonijka dodana.
http://customharmonicas.a...hp?podm=customy
Fotka zachęcająca:
 |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
|