Autor |
|
 |
Łukasz Pietrzak 

|
|
 |
|
|
 |
miki111 
|
Wysłany: 2017-08-27, 14:38 Odp: [Festiwal] Harmonica Bridge Festival 2017 | 18 - 20.08.2017
|
|
|
To są te nagrania, o których poprzednio wspominałem... naprawdę warto posłuchać!!! |
_________________ pozdrawiam Mikołaj Flont |
|
 |
|
 |
fokerss [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-08-27, 18:33 Odp: [Festiwal] Harmonica Bridge Festival 2017 | 18 - 20.08.2017
|
|
|
Można też pomyśleć o wydłużeniu listy utworów do zagrania, bo zdarzyło się tak, że trzech czy czterech harmonijkarzy z rzędu zagrało ten sam utwór - co stawało się nudne w odbiorze dla normalnego słuchacza. |
|
 |
|
 |
*Sławek Wierzcholski 

|
Wysłany: 2017-08-28, 10:29 Odp: [Festiwal] Harmonica Bridge Festival 2017 | 18 - 20.08.2017
|
|
|
Szanowni Koledzy! fokkers napisał: "Można też pomyśleć o wydłużeniu listy utworów do zagrania, bo zdarzyło się tak, że trzech czy czterech harmonijkarzy z rzędu zagrało ten sam utwór - co stawało się nudne w odbiorze dla normalnego słuchacza."
Odpowiem: uważam się za normalnego słuchacza. I słuchanie tego samego utworu (ale w różnych, bardzo odmiennych wykonaniach) nie było dla mnie w najmniejszym stopniu nudne. Wręcz przeciwnie - słuchałem zafascynowany.
Po siedemnastu latach organizowania konkursu, jestem przekonany, że wydłużenie listy utworów niewiele da. Ale może się mylę? Proszę zatem abyście podpowiedzieli mi, jaki utwory należałoby dodać do tzw. banku standardów. Dodam, że powinny to być utwory powszechnie znane. Autorów polskich bądź zagranicznych. O włączeniu ich do "banku standardów" zadecydują jurorzy z poprzednich edycji konkursu. Pozdrawiam i czekam na sugestie. |
_________________ Sławek Wierzcholski
 |
|
 |
|
 |
fokerss [Usunięty]
|
|
 |
|
 |
#Felix 

|
|
 |
|
 |
Łukasz Pietrzak 

|
Wysłany: 2017-08-29, 14:33 Odp: [Festiwal] Harmonica Bridge Festival 2017 | 18 - 20.08.2017
|
|
|
Dziękujemy wszystkim za sugestie
Każdą weźmiemy pod uwagę, jednak z oczywistych powodów nie każdą da się wcielić w życie - po prostu jest to niemożliwe. Na pewno jednak regulamin konkursu w przyszłym roku ulegnie modyfikacji. W jakim stopniu tego jeszcze nie wiemy, tym bardziej liczymy na Wasze ciekawe pomysły.
Pozdrawiam!
ŁP |
_________________ Facebook | WWW | Hot Tamales | Harmonica Bridge |
|
 |
|
|