Autor |
|
 |
Pulatom 

Wiek: 34 Posty: 781 Otrzymał 72 punkt(ów) Skąd: Czerwona Woda
|
Wysłany: 2013-12-28, 20:29 Odp: Województwo Dolnośląskie
|
|
|
mouserg napisał/a: | Cześć. Po pierwsze przepraszam za mój polski. Jestem Brytyjczycy i mieszkają w pobliżu Bolesławca. Chciałbym poprawić odtwarzanie harmonijka (blues). Gram też na perkusji i śpiewać. Pisałem kilka bluesowych piosenek i chciałbyś spotkać innych na bluesa dżem. Każdy zainteresowany? |
Hello, I live near Bolesławiec too. I think it'd be nice to meet and try to play something together . |
|
|
 |
islam 
|
Wysłany: 2013-12-29, 12:36 Odp: Województwo Dolnośląskie
|
|
|
Zamieszkaly napisał/a: | Witam,
istnieje nie zerowe prawdopodobieństwo, że na studia magisterskie przeniosę się do Wrocławia;) Więc jak ktoś zainteresowany wymianą doświadczeń, to jakoś w lutym powinienem już być na stałe. Zapraszam też na lekcję indywidualne;)
Pozdrawiam |
Chetnie bym sie ustawil. Dopiero zaczynam przygode z harmonijka wiec fajnie byloby wykluczyc na starcie bledy, ktore popelniam. |
|
 |
|
 |
mouserg
|
Wysłany: 2013-12-30, 08:59 Odp: Województwo Dolnośląskie
|
|
|
Pulatom napisał/a: | mouserg napisał/a: | Cześć. Po pierwsze przepraszam za mój polski. Jestem Brytyjczycy i mieszkają w pobliżu Bolesławca. Chciałbym poprawić odtwarzanie harmonijka (blues). Gram też na perkusji i śpiewać. Pisałem kilka bluesowych piosenek i chciałbyś spotkać innych na bluesa dżem. Każdy zainteresowany? |
Hello, I live near Bolesławiec too. I think it'd be nice to meet and try to play something together . |
Great. Maybe we can get together sometime in the new year?
[ Dodano: 2013-12-30, 09:02 ]
islam napisał/a: | Zamieszkaly napisał/a: | Witam,
istnieje nie zerowe prawdopodobieństwo, że na studia magisterskie przeniosę się do Wrocławia;) Więc jak ktoś zainteresowany wymianą doświadczeń, to jakoś w lutym powinienem już być na stałe. Zapraszam też na lekcję indywidualne;)
Pozdrawiam |
Chetnie bym sie ustawil. Dopiero zaczynam przygode z harmonijka wiec fajnie byloby wykluczyc na starcie bledy, ktore popelniam. |
Super, może być może spotkamy się w Nowym Roku? |
|
 |
|
 |
Zamieszkaly 

|
|
 |
|
 |
Pulatom 

Wiek: 34 Posty: 781 Otrzymał 72 punkt(ów) Skąd: Czerwona Woda
|
Wysłany: 2013-12-30, 15:05 Odp: Województwo Dolnośląskie
|
|
|
mouserg napisał/a: | Great. Maybe we can get together sometime in the new year? |
I'm in . Write to me at pulatom89(@)yahoo.pl and we'll discuss the details. |
|
 |
Waran 

|
Wysłany: 2014-05-02, 11:49 Odp: Województwo Dolnośląskie
|
|
|
Pozwolę sobie odkopać trochę temat. Mam we Wrocławiu sporą działkę nad Odrą (z dala od ludzi co by im nie przeszkadzać). Jeśli byłyby chętne osoby to można zorganizować ognisko połączone z graniem i pomocą w nauce dla początkujących. Sam dopiero czekam no harmonijke więc ewentualnie jakoś za miesiąc żeby gospodarz umiał chociaż pojedyncze dźwięki wydawać ale w razie chętnych osób miejsce mogę zapewnić (działka jest spora. Z powodzeniem odbywały się na niej imprezy dla kilkudziesięciu osób) i można spędzić miło czas, poznać się a także czegoś nauczyć. |
|
 |
|
|