Autor |
|
|
cement
|
|
|
|
|
|
Żółwik
Wiek: 31 Posty: 134 Otrzymał 6 punkt(ów) Skąd: Koronowo/Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-01-16, 22:04 Odp: Suzuki Metal Major
|
|
|
Doby brelok do kluczy. Fajny gadżet ale jako instrument lepsze są normalne harmonijki. |
_________________ Połowę pieniędzy w życiu przeznaczyłem na instrumenty i alkohol. Drugą połowę zmarnowałem. |
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 punkt(ów): cement |
|
Jaszczur
Wiek: 34 Posty: 152 Otrzymał 22 punkt(ów) Skąd: Lublin/Parczew
|
Wysłany: 2012-07-17, 23:05 Odp: Suzuki Metal Major
|
|
|
Kolego Żółwiku, a mógłbyś udostępnić próbkę brzmienia - w tym temacie alb pw? Najlepiej jakiś prosty utwór - nie jestem wymagający, zadowolę się nawet "koziołkiem matołkiem"
Wiadomo, że cudów nie ma co oczekiwać, ale chyba można śmiało założyć, że brzmi toto lepiej od tych 4 kanałowych miniaturek - oczywiście wyrozumiale przyjmując, że one w ogóle brzmią
Przydałby mi się taki blaszany klocek jako brelok do kluczy, ale żebym go przygarnął za aż 5 dyszek, to on musi coś potrafić |
|
|
|
|
Żółwik
Wiek: 31 Posty: 134 Otrzymał 6 punkt(ów) Skąd: Koronowo/Bydgoszcz
|
Wysłany: 2012-07-18, 21:43 Odp: Suzuki Metal Major
|
|
|
Idź do sklepu muzycznego i ograj to na miechu... |
_________________ Połowę pieniędzy w życiu przeznaczyłem na instrumenty i alkohol. Drugą połowę zmarnowałem. |
|
|
|
|
Jaszczur
Wiek: 34 Posty: 152 Otrzymał 22 punkt(ów) Skąd: Lublin/Parczew
|
Wysłany: 2012-07-19, 17:36 Odp: Suzuki Metal Major
|
|
|
Najbliższe zagęszczenie sklepów muzycznych mam w Lublinie, gdzie studiuję, ale w tej chwili w wakacje, dzieli mnie od niego godzina jazdy samochodem. Poza tym oferty harmonijkowe mają tam raczej biedne - uwierzycie, że raz sprawdziłem wszystkie muzyczne w Lublinie w poszukiwaniu Marine Banda, i nie znalazłem żadnej harmonijki Hohnera lepszej niż Silver Star? |
|
|
|
|
#minigunmen
Wiek: 37 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2012-07-22, 13:20 Odp: Suzuki Metal Major
|
|
|
Żółwik napisał/a: | ograj to na miechu |
Próbka brzmienia harmonijki, z miecha? Przecież to tylko sprawdza czy stroik gra, nic więcej Poza tym - harmonijka brzmi jak harmonijka, 90% to grający. |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
|
|
|