Kto lepiej bluesuje? :) |
Nagranie 1 |
|
54% |
[ 6 ] |
Nagranie 2 |
|
45% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 11 |
Wszystkich Głosów: 11 |
|
|
|
Autor |
|
 |
GaceQ123 

Wiek: 30 Posty: 172 Otrzymał 14 punkt(ów) Skąd: Węgrzce, k. Krakowa
|
Wysłany: 2013-08-02, 07:57 Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
No cóż, znowu zostałem wyzwany
Zaczynamy bitwę! Zapraszamy do głosowania!
Wygrany będzie okryty Glorią, i błogosławieństwem forumowiczów
A nagrodą pocieszenia będzie piwko, które samemu będzie trzeba kupić
Jak wiadomo, nie jest to liga platynowa, ani arcymistrzowska, więc na drabince naszej kochanek ekstraklasy uznajmy że gramy w lidze okręgowej
Podkład: https://dl.dropboxusercontent.com/u/32749215/Chicago%20Blues%20Style%20Backing%20Track%20G%20%5BHQ%5D.mp3
podkład w tonacji G, więc oboje graliśmy na harmonijkach w Tonacji C w II pozycji
Nagranie1: https://dl.dropboxusercontent.com/u/32749215/nagranie_1.mp3
Nagranie2: https://dl.dropboxusercontent.com/u/32749215/nagranie_2.mp3
Wg mnie nagrania są nawet na równym poziomie
Zapraszam do słuchania, do oceny, i komentowania
Krytyka mile widziana |
_________________ "If you can dream it, you can do it " - Walt Disney |
|
 |
|
|
 |
Magic_Mike 

Wiek: 31 Posty: 55 Otrzymał 5 punkt(ów) Skąd: Rzeszów/Tarnów
|
Wysłany: 2013-08-02, 15:39 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Również zapraszam do oceniania. Komentarze mile widziane.
Głosowanie będzie trwać 5 dni. |
|
 |
|
 |
#Medium 

|
Wysłany: 2013-08-02, 16:01 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Przykro mi, ale nie mogę odtworzyć muzyki (nie jestem u siebie i mam kłopot, po wejściu na stronę nie mogę uruchomić odtwarzania). Przepraszam za brak mojego głosu.
Pozdrawiam
Medium |
_________________ Są dwa piękna: piękno radości i piękno smutku. Wy ludzie Zachodu, wolicie pierwsze – my drugie. Bowiem piękno radości trwa nie dłużej niż lot motyla. A piękno smutku jest twardsze niż kamień. |
|
 |
|
 |
KatuzaR 

|
Wysłany: 2013-08-02, 23:45 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Mój głos już poszedł Ciekawe na kogo
KatuzaR |
|
 |
|
 |
Jaszczur 

Wiek: 32 Posty: 152 Otrzymał 22 punkt(ów) Skąd: Lublin/Parczew
|
Wysłany: 2013-08-04, 22:05 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Zagłosowane |
|
 |
|
 |
laik 
|
Wysłany: 2013-08-05, 15:11 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Cytat "Wg mnie nagrania są nawet na równym poziomie".....
Tak , zgadza sie.Rewelacji nie ma, lecz jedno jest nieznacznie lepsze...
W obu interpretacjach brakuje pewnosci opanowania instrumentu , malo pomyslu na wlasna interpretacje i czasami poza rytmen...niestety.Dobrze mniemana krytyka tylko pomoze a nie zaszkodzi - prosze nie miec do mnie urazy za to co pisze.Oczywicie nie znam stopnia zaawansowania Graczy, byc moze wiec moja krytyka nie pokryje sie z odczuciem innych Forumowiczow.Glos oddany... |
|
 |
|
 |
Magic_Mike 

|
Wysłany: 2013-08-05, 15:27 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Laik, każda krytyka mile widziana. Brak pomysłu wiąże się z małym doświadczeniem, to samo jeśli chodzi też o inne błędy. Praktyka czyni mistrza! No i zapraszam resztę forumowiczów do komentowania i oceniania. |
|
 |
|
 |
laik 
|
Wysłany: 2013-08-05, 17:52 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Dlatego tez prosze o wyrozumialosc...ale dobrze jest a bedzie jeszcze lepiej!
pozdro
Roman |
Ostatnio zmieniony przez laik 2013-08-06, 20:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
 |
|
 |
Rogalski.Arek 

|
|
 |
|
 |
GaceQ123 

Wiek: 30 Posty: 172 Otrzymał 14 punkt(ów) Skąd: Węgrzce, k. Krakowa
|
Wysłany: 2013-08-07, 08:03 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Czas podsumować!
Po pierwsze dziękuję mojemu rywalowi za udział w walce, było mi naprawdę miło walczyć z takim przeciwnikiem!
Po drugie, kto wygrał walkę?
nagranie1 - GaceQ123
nagranie2 - Magic_Mike
Czyli wygrałem ja, ale naprawdę szczęściem
Nie spodziewałem się aż tak równego pojedynku, myślałem że mój rywal to wygra, tak szczerze mówiąc
Swój głos oddałem na Magik_Mike'a gdyż strasznie spodobało mi się na początku solówki akcentowanie akordem danego podkładu Wiele ciekawych rozwiązań
Dziękuję za oddane ma mnie jak i na Majka głosy
I zapraszam wkrótce! |
_________________ "If you can dream it, you can do it " - Walt Disney |
|
 |
|
 |
cjsimon 

|
Wysłany: 2013-08-07, 10:31 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Bardzo wyrownany pojedynek.
GaceQ123, ja bylem przekonany, ze nagranie2 bylo Twoje
gratuluje obu uczestnikom. |
|
 |
|
 |
karol.z 

|
Wysłany: 2013-08-07, 10:47 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
A ja właśnie sądziłem, że nagranie Gacka było pierwsze. Było lepsze, trochę bardziej rozbudowane. Brzmieniowo też robisz postępy. |
_________________ https://www.facebook.com/marcinandkarol |
|
 |
|
 |
cjsimon 

|
Wysłany: 2013-08-07, 11:41 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
karol.z, ja tez zaglosowalem na pierwsze nagranie bo tez bardziej mi sie podobalo. Nie wiem dlaczego tak jakos pomyslelem, ze Gacek nagral to drugie. Moze dlatego, ze jakosc nagrania lepsza. |
|
 |
|
 |
laik 
|
Wysłany: 2013-08-07, 14:50 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
Mike? Wedlug mnie - Ty Jestes lepszy. Dalej tez sadze, ze Twoja wersja lepsza jest.Roznica niewielka ale improwizacja z Twojej strony bardziej do mnie trafila.Bravo!Musisz sie wiecej "otworzyc" podczas gry.W prywatnej wiadomosci ostatniej do Ciebie , wstawilem nieznacznie" 2 " przed tekstem sugerujac tym na jaka wersje glosowalem... Gratuluje rowniez drugiemu uczestnikowi - tez niezle!
Jedna jeszcze kwestia... tak rozbudowane Forum a tylko 11 glosujacych...HANBA! |
|
 |
|
 |
Magic_Mike 

|
Wysłany: 2013-08-07, 15:43 Odp: Magic_Mike versus GaceQ123
|
|
|
GaceQ123 napisał/a: |
Nie spodziewałem się aż tak równego pojedynku, myślałem że mój rywal to wygra, tak szczerze mówiąc
|
Ja domyślałem się, że będzie wyrównana walka zaraz po usłyszeniu Ciebie na wcześniejszej bitwie, dlatego Cie wyzwałem. Sam też zagłosowałem na Ciebie, mimo, że miałem problem z ocenieniem nagrań obiektywnie. Narobiłem dużo głupich błędów i jestem tego świadomy. Przede wszystkim nie mogłem wejść dobrze w podkład. Pewnie zauważyliście, że dopiero gdzieś w połowie wszedłem w rytm i później jakoś to było, no ale, żeby wygrać to całe nagranie musi być dobre.
Chciałbym podziękować wszystkim którzy na mnie zagłosowali, za miłe słowa które pisaliście. Dzięki wielkie wszystkim za ocenianie nagrań, za komentarze i krytyki jakie padły z waszych klawiatur.
GaceQ123 napisał/a: | Swój głos oddałem na Magik_Mike'a gdyż strasznie spodobało mi się na początku solówki akcentowanie akordem danego podkładu Wiele ciekawych rozwiązań |
Dzięki GaceQ123. Polubiłem akordy i wydaje mi się, że powinienem iść tą drogą. A co do ciekawych rozwiązań to właśnie jest ich mało na razie, ale bez obaw - będzie ich więcej, obiecuję!
Na koniec chciałbym pogratulować mojemu przeciwnikowi zwycięstwa. Mimo, że przegrałem to i tak było super! Dzięki wszystkim jeszcze raz za pomoc w zabawie. |
|
 |
|
|