Kto lepiej bluesuje? :) |
Nagranie 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
Nagranie 2 |
|
100% |
[ 14 ] |
|
Głosowań: 14 |
Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
Autor |
|
 |
GaceQ123 

Wiek: 30 Posty: 172 Otrzymał 14 punkt(ów) Skąd: Węgrzce, k. Krakowa
|
|
 |
|
|
 |
karol.z 

|
|
 |
|
 |
Magic_Mike 

Wiek: 31 Posty: 55 Otrzymał 5 punkt(ów) Skąd: Rzeszów/Tarnów
|
Wysłany: 2013-08-12, 16:21 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
GaceQ123, ale Cię ludzie męczą ostatnio... ;p |
|
 |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 35 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2013-08-12, 17:23 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
Komuś z nagrania drugiego trzeba dostroić albo wymienić stroik na 4 kanale wdechu.
Lepsze nagranie ale słychać usterkę techniczną. Granie jeszcze mocno Ryśkowe ale
jest fraza już jakaś. |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
 |
#Maciekdraheim 

Wiek: 34 Posty: 3604 Otrzymał 296 punkt(ów) Skąd: Ciechocinek
|
Wysłany: 2013-08-12, 22:27 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
Bardziej pomysłowa druga próbka, ale zdaje mi się, że harmonijka nagrywana nie za jednym zamachem. |
_________________ Blues is nothing but a good man feeling bad, thinking about the woman he once was with. |
|
 |
|
 |
#Medium 

|
Wysłany: 2013-08-13, 07:19 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
Też mam wrażenie, że drugie nagranie "posklejane z kawałków". Że dużo lepsze - nie powiem, brzmienie rzeczywiście bardziej pasujące. Samo granie raczej wyrównane jeśli uwzględnić, że pierwsze nagranie nagrane jednym ciągiem, drugie nadrabia obróbką.
Pozdrawiam
Medium |
_________________ Są dwa piękna: piękno radości i piękno smutku. Wy ludzie Zachodu, wolicie pierwsze – my drugie. Bowiem piękno radości trwa nie dłużej niż lot motyla. A piękno smutku jest twardsze niż kamień. |
|
 |
|
 |
KatuzaR 

|
Wysłany: 2013-08-14, 12:22 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
Głos oddany |
|
 |
|
 |
GaceQ123 

Wiek: 30 Posty: 172 Otrzymał 14 punkt(ów) Skąd: Węgrzce, k. Krakowa
|
Wysłany: 2013-08-18, 08:52 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
Czas podsumować
To był czysty pogrom Lizura97 względem mnie!
Z całego serca gratuluję!
Całkowicie zasłużone zwycięstwo, poprzez wiele wariacji jakie wprowadziłeś, będą z Ciebie ludzie!
Dziękuję za oddane głosy i jednomyślny werdykt!
Do usłyszenia potem w Harmonijkowej Bitwie! |
_________________ "If you can dream it, you can do it " - Walt Disney |
|
 |
|
 |
Lizur97 

Wiek: 26 Posty: 139 Otrzymał 14 punkt(ów) Skąd: woj. Opolskie
|
Wysłany: 2013-08-18, 23:02 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
minigunmen napisał/a: | Komuś z nagrania drugiego trzeba dostroić albo wymienić stroik na 4 kanale wdechu.
Lepsze nagranie ale słychać usterkę techniczną. |
Wydaje mi się, że to nie jest usterka sprzętu, tylko mojego vibrato. Chciałem uzyskać na czwartym kanale podciąg, wrócić do czwartego czystego kanału i przejśc na piąty, i tak w kółko (nie wiem jak to fachowo się nazywa ), lecz nie wyszło mi tak, jak chciałem. To tylko moja sugestia, bardziej się znasz, jeżeli się myle to mnie proszę poprawić
Maciekdraheim napisał/a: | zdaje mi się, że harmonijka nagrywana nie za jednym zamachem. |
Dokładnie... Jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby zagrać "za jednym zamachem". Myślałem o tym, żeby było lepiej, co za tym idzie, o wiele łatwiej- za co przepraszam. Człowiek najpierw robi, potem myśli.
GaceQ123, Twoje nagranie jest świetne, od początku do końca jechałeś na żywca, nie to co ja, pozlepiałem wszystko do kupy, więcej roboty przy kompie, niż przy harpie... jeszcze raz przepraszam, następne bitwy zagram bardziej fair play. |
_________________ "Wszystko prostsze gdy się śpiewa i gra.." |
|
 |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 35 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2013-08-19, 14:02 Odp: Lizur97 versus GaceQ123
|
|
|
Może i tak być Mam tylko nadzieję, że nie połkniesz stroika za jakiś czas, bo różnie może być.
Gratuluję wygranej |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
|