Zapamiętaj mnie i lub zarejestruj | Zapomniałem hasła

Artykuły Recenzje Harmonijkowe Bitwy
Szukaj Użytkownicy Grupy
Odpowiedz do tematu
Autor
Wiadomość
#Felix 

Otrzymał 125 punkt(ów)
Wysłany: 2025-09-23, 20:39    Konkurs Rawa Blues Festival 2025

Zgodnie z zapowiedzią naszego portalu Harmoszki w kontekście promocji Rawa Blues Festival ogłaszam konkurs, w którym można wygrać bilety na ten festiwal.
Liczy się wyłącznie kolejność poprawnie udzielonych odpowiedzi, które można zgłaszać do 4 października do godz.24:00:

-pytanie 1)
Który z polskich harmonijkarzy był jednym z prekursorów ery polskiego bluesa i gra do obecnej chwili? można podać dodatkowo w składzie jakiej kapeli gra?

-pytanie 2)
W którym miejscu rozpoczynały się pierwsze festiwalowe koncerty Rawy? można podać min. jedną lokalizację

-pytanie 3)
Podaj nazwiska (min.) 2 harmonijkarzy światowego formatu grających na Festiwalu Rawa Blues?

P.s.
Odpowiedzi można przesyłać na FORUM www.harmoszka.com lub w prywatnych wiadomościach na Facebooku Harmoszki https://www.facebook.com/harmoszkacom
Liczba biletów ograniczona!

Życzę powodzenia w odpowiedziach.

Felix

https://www.rawablues.com/pl/

[ Dodano: 2025-09-25, 18:13 ]
Konkurs Rawa Blues Festival, zakończony. Nawet się nie spodziewałem, że tak dużo przyjdzie poprawnych odpowiedzi. Pula biletów wyczerpana. Wyniki ogłoszę do końca tego tygodnia. Pozdrawiam, Felix

[ Dodano: 2025-09-26, 10:03 ]
Ogłaszam laureatów konkursu Rawa Blues Festival, którzy prawidłowo odpowiedzieli na pytania.

1. Janusz S. - Siechnice
2. Tadeusz S. - Psary
3. Krzysztof P. - Milówka
4. Grzegorz K. – Głogów
5. Elżbieta W.- Sosnowiec
6. Andrzej C. - Katowice

Zwycięzcom konkursu serdecznie gratuluję.

p.s. wejściówki będą do odebrania w dniu festiwalu na bramce nr 2 lub 3. (parter) od godz 9.00.

Pozdrawiam
Felix

Gall Anonim 

Otrzymał 4 punkt(ów)
Wysłany: 2025-09-28, 14:15    Odp: Konkurs Rawa Blues Festival 2025

No to i ja gratuluję :)

Odpowiedz do tematu