Które nagranie lepsze? |
Pojedynek Katuzar vs Rolf |
|
35% |
[ 7 ] |
Pojedynek Katuzar vs Rolf 2 |
|
65% |
[ 13 ] |
|
Głosowań: 20 |
Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
Autor |
|
 |
KatuzaR 

|
Wysłany: 2011-01-25, 18:18 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
minigunmen napisał/a: | Wydaje mi się, że w obu przypadkach autorzy podjęli się tylko raz zagrania do podkładu, zamiast spróbować kilka razy i wybrać najlepsze." |
Dobrze przypuszczasz Nagrałem tylko jedną wersję (choć ją troszkę szlifowałem). Na następny pojedynek, o ile czas pozwoli, nagram kilka wersji i wybiorę z nich najlepszą
Do +Medium: Relacja zdana w temacie ogólnym.
Prośba do moderatora: Inim, mógłbyś zrobić jakąś taką ramkę jak na HB? Bo pojedynki nie są widoczne nawet w przeciekach z forum, przez co mogą być łatwo przegapione Proponuję, aby w tej ramce były pojedynki, które mają uploadnąć swoje nagrania przykładowo za 4 dni. Takie rozwiązanie przyniesie nam chyba troszkę więcej oceniających
KatuzaR |
|
 |
|
|
 |
+adamg53
|
Wysłany: 2011-01-25, 18:36 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
W/g mnie Rolf jest lepszy technicznie zna już overblowy (bardzo nieumiejętnie je wplótł) próbuje riffy w górnym rejestrze (sa trudne ), ale nieumiejętnie je wsadził, a katuzar zagrał to ubogo ale składniej. Ja stawiałem na remis ,ale takiej opcji nie było. |
|
 |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 35 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2011-01-25, 19:09 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
adamg53, zgadzam się z Tobą bardzo, choć jestem przekonania, że w muzyce nie liczą się intencje, tylko muzyka, więc sądzę, że wynik jest dobry |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
 |
aansaa 

|
Wysłany: 2011-01-25, 22:10 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
adamg53, to jest zabawa, nie rozumiesz idei.
To nie ma polegać na tym, że ktoś (np.) broni używania overów i będzie nimi grał, a drugi wprost przeciwnie i wygrany zdobędzie Absolutną i Jedyną Rację, którą będzie można opisywać w naukowych podręcznikach od Muzyki w dziale "Instrumenty dęte", w rozdziale "Harmonijka ustna"... |
|
 |
|
 |
+adamg53
|
Wysłany: 2011-01-25, 23:01 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
Anasaa, a tak konkretnie o co ci chodzi, nie zrozumiałeś tego co napisałem, wmawiasz mi niezrozumienie idei? Czy ty wiesz co to wyrażanie opinii o tym co sie usłyszało, wyraź swoją opinię o tym pojedynku, a nie obrażaj postronnego opiniodawcę
[ Dodano: 2011-01-25, 23:13 ]
Nie wytrzymałem wracam do tego podkładu Zamieszkałego, czy ty pokusiłeś się o sprawdzenie tego co piszę? Myślał,(oczywiście przypuszczał) że podkład zaproponowany jest w g-moll, a w/g mnie w e-moll, a ty co jakieś pozycje tu wstawiasz, tylko po co, myślisz , że masz do czynienia z nieukami. |
|
 |
|
 |
KatuzaR 

|
Wysłany: 2011-01-26, 10:53 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
adamg53 napisał/a: | Ja stawiałem na remis ,ale takiej opcji nie było. |
Specjalnie takiej opcji nie zamieściłem, aby komentujący musieli się skupić na tym co oceniają. Gdyby opcja remis istniała, byłaby zbytnio nadużywana przez "leni", bo osoba, która dokładnie przesłucha i gra na harmonijce może porównać i wybrać, jak to tutaj zostało ujęte, "remis ze wskazaniem". Potem w komentarzu, po walce wszystko wyjaśni. Poza tym co za sens dawania remisu. Jeśli dwie strony dostają po 1 ptk, to tak jakby nie dostały nic w rzeczywistości.
I takie pytanie. Z jakiego powodu kłócicie się w tym temacie, skoro chodzi o sprawę z innego wątku. "Nie wytrzymałem wracam do tego podkładu Zamieszkałego, czy ty pokusiłeś się o sprawdzenie tego co piszę?", Równie egzotycznie prezentowałoby się pytanie: Jaką harmonijkę kupić do 100 zł.
Proszę o racjonalne wyjaśnienie...
KatuzaR |
|
 |
|
 |
+adamg53
|
Wysłany: 2011-01-26, 11:36 Odp: KatuzaR vs Rolf
|
|
|
Masz rację to była moja pomyłka, napisałem to do Harego i powinno być w temacie "wyzwanie dla adamg53". |
|
 |
|
|