Autor |
|
 |
TheDarkHarp 

|
Wysłany: 2014-09-22, 12:27 Harmonijkowe bransolety
|
|
|
Jakiś czas temu wśród facebookowych grup harmonijkowych natknąłem się na gościa, który z pokryw od zużytych harmonijek robi super bransolety harmonijkowe :-) Na razie zbieram sobie na wersję "Golden Melody" chociaż nie jest łatwo bo cena (nie pamiętam ile dokładnie) to równowartość dobrej harmonijki. Ale wyglądają naprawdę super :-)
Gość nazywa się Curlytone Duran a jego facebookowa strona (przez którą głównie zbiera zamówienia) to: https://www.facebook.com/manuel.duran.3591 |
|
 |
|
|
 |
#Maciekdraheim 

Wiek: 34 Posty: 3604 Otrzymał 296 punkt(ów) Skąd: Ciechocinek
|
Wysłany: 2014-09-22, 18:46 Odp: Harmonijkowe bransolety
|
|
|
Ja mam coś takiego już od pewnego czasu. Co prawda inaczej montaż został rozwiązany, ale nie musiałem za Wielką Wodą szukać, a w Polsce . Oto jak wygląda Blues Harp MS na przegubie.
 |
_________________ Blues is nothing but a good man feeling bad, thinking about the woman he once was with. |
|
 |
|
 |
TheDarkHarp 

|
Wysłany: 2014-09-23, 08:34 Odp: Harmonijkowe bransolety
|
|
|
Maciekdraheim napisał/a: | Ja mam coś takiego już od pewnego czasu. Co prawda inaczej montaż został rozwiązany, ale nie musiałem za Wielką Wodą szukać, a w Polsce . Oto jak wygląda Blues Harp MS na przegubie.
Obrazek |
Fajne, chociaż porównując z tamtymi to trochę jak Seydel 1847 w zestawieniu z Blues Band'em ;-) |
|
 |
|
 |
mosok.rol
|
Wysłany: 2019-10-26, 15:17 Odp: Harmonijkowe bransolety
|
|
|
oj tak w Polsce można i takie perełko odnaleźć trzeba tylko trochę poszukać i pogłuwkować:) |
|
 |
|
|