Autor |
|
|
fokerss [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-02-28, 14:33 [Harmonijkarz] Piotr Niedziela
|
|
|
Znakomity harmonijkarz, zawodowy muzyk z doświadczeniem oraz zamiłowaniem do bluesa, założyciel www.szkolabluesa.pl.
http://www.youtube.com/watch?v=ZwwQYi4NHjY
[ Dodano: 2013-02-28, 14:52 ]
Bardzo solidny i wymagający nauczyciel gry na harmonijce ustnej. Warsztaty harmonijkowe ze znanymi wirtuozami tego instrumentu nie stoją na takim poziomie, jak indywidualne zajęcia z Piotrem. I jeszcze jedno - nareszcie w Warszawie jest od kogo się uczyć ;-). POLECAM TEGO MUZYKA. |
|
|
|
|
|
Harry
|
Wysłany: 2013-03-08, 22:18 Odp: [Harmonijkarz] Piotr Niedziela
|
|
|
Nie wiem co w nim znakomitego... |
|
|
Rogalski.Arek
|
|
|
|
|
Saskers
|
Wysłany: 2013-03-10, 14:11 Odp: [Harmonijkarz] Piotr Niedziela
|
|
|
Nie bardzo rozumiem też ten krzyk w tytule postu. Naprawdę nie trzeba od razu pisać drukowanymi skoro wcześniej 20, 30 czy 40 osób potrafiło napisać normalnie.
fokerss napisał/a: | Warsztaty harmonijkowe ze znanymi wirtuozami tego instrumentu nie stoją na takim poziomie, jak indywidualne zajęcia z Piotrem. I jeszcze jedno - nareszcie w Warszawie jest od kogo się uczyć ;-) |
Twoja opinia jest mocno przesadzona. W Warszawie już od dawna jest od kogo się uczyć. Można umawiać się na indywidualne zajęcia z Bartem, masz z nim także cykliczne warsztaty w Otwocku (tuż pod Warszawą, 30 min. od centrum). W kwietniu w SDMie odbędą się warsztaty z Wiśnią. O Piotrze Niedzieli jakoś do tej pory nie słyszałem. I chyba nie jestem jedyny. |
_________________ Nie zawracaj kontrafałdy, że w Warszawie byłeś
Bo na Saskie Kiempe wcale nie chodziłeś |
|
|
|
|
fokerss [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-03-11, 21:11 Odp: [Harmonijkarz] Piotr Niedziela
|
|
|
Bartek Łęczycki ze względu na swoje nadprzyrodzone zdolności jest rozchwytywanym harmonijkarzem. Zdarza się nawet, że warsztaty harmonijkowe w Otwocku są odwoływane w ostatniej chwili z powodu jego licznych koncertów. Pytam więc czy jest w Warszawie inny wirtuoz harmonijki ustnej, który systematycznie (przynajmniej jeden raz w tygodniu) udzieli fachowej lekcji gry na tym instrumencie. Ja zaproponowałem solidnego, wykształconego muzyka Piotra Niedzielę, ale może są inni, którzy fachowo podzielą się swoja wiedzą - chętnie skorzystam uczęszczając na ich lekcje - czekam na propozycje. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Zamieszkaly
|
Wysłany: 2013-03-11, 22:11 Odp: [Harmonijkarz] Piotr Niedziela
|
|
|
Jak dla mnie, to gra poprawnie, ale nic wielkiego. Ot taki Wierzcholski:P
Tylko druga pozycja (przynajmniej z tego co słyszę) i dużo takiego pitolenia.
Może i jest dobrym nauczycielem. Ja tam uczyłem się u Dziary przez ponad rok i go mogę polecić z czystym sumieniem (chociaż nie jest z Warszawy).
W Warszawie, poza Bartkiem faktycznie nikogo nie znam, ale też i nie szukałem tam nauczyciela.
Pozdrawiam
Mieszko Służewski |
_________________ https://www.facebook.com/brodatedzwieki
https://www.youtube.com/c/brodatedzwieki |
|
|
|
|
derus
|
Wysłany: 2013-04-05, 00:45 Odp: [Harmonijkarz] Piotr Niedziela
|
|
|
Według mnie koleś jest niezły. Szkoda tylko, że nigdzie za bardzo nie można go posłuchać na żywo... Mam nadzieję, że niedługo pojawi się gdzieś na warszawskiej scenie i pokaże na co go stać. |
|
|
|
|