Od niedawna jestem użytkownikiem tego forum, a ponieważ jestem Polakiem, i jestem harmonijkarzem (między innymi), czyli wszystko się zgadza i jest na miejscu, abym się tu pokazał, w zakładce pn. Polscy Harmonijkarze! Postanowiłem uczynić to sam, ponieważ nikt inny tego za mnie nie zrobi. Dwa klipy, które jakiś czas temu wrzuciłem do Mojego Kina na YouTube, ukażą szerokie (aczkolwiek niepełne) spektrum moich harmonijkowych poczynań: Jaromi - Harmonica Medley (części: 1 i 2) czyli wybrane utworów fragmenty z moimi solówkami na harmonijce!
Harmonijkarz Jarek JAROMI Drażewski nie tylko świetnie sobie radzi z harmonijką i instrumentami wszelakimi, ale też operuje niesamowitym poczuciem humoru. "Gdybym nie płacił ZUSu" jest tego świetnym przykładem .
_________________ Blues is nothing but a good man feeling bad, thinking about the woman he once was with.
A ja już znam i śledzę od dawna, wielki talent, fantastyczna autoironia, nie tylko jesteś świetnym gitarzystą/harmonijkarzem ale i prawdziwym bluesmanem, w tej ironii tkwi ta nutka bluesa. Pozdrawiam
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki.
Z pełnym spokojem zapraszam na inaugurację mojego nowego konta YT, które przeznaczone będzie wyłącznie
prezentacjom mojego grania na ustnych harmonijkach: http://www.youtube.com/user/HarmonijkarzJaromi
Nie będzie tam żadnych wygłupów, bezsensownych czy niepoważnych tekstów (poważnych też zresztą nie), ani
głupich min, wrednych drwin, naśmiewania, wyszydzania, kalania, blubrania, klejdrania, jadaką kłapania, a jedynie
gra na harmonijce, lub harmonijkach, z towarzyszeniem jednego instrumentu akompaniującego.
Klip rozpoczynający, to mój utwór pt. Spokój Jaromiego.