Wysłany: 2011-09-11, 20:35 Odp: Harmonijka w Must Be The Music
Wprawdzie to inny program w TV, ale myślę, że da się podczepić ten post do tego tematu.
Tak czekałem i czekałem, kiedy w TV pojawi się harmonijkarz.
No i doczekałam się.W "Must be the Music" wystąpił harmonijkarz z Gdańska.
Zagrał Błękitną Rapsodię Gershwina na Jazzowo.
Mnie zachwycił na całego .Wspniały pokaz pod każdym względem.
Trzymajmy kciuki!
_________________ Harmonijkarze wszystkich krajów i nacji łączcie się. <Gall Anonim>
Wysłany: 2011-09-11, 21:11 Odp: Harmonijka w Must Be The Music
Właśnie sam miałem o tym napisać. Kolejny raz harmonijkarz jest w telewizyjnym show i bardzo dobrze. Oby zaszedł jak najdalej i dumnie reprezentował nasz instrument. Co do gry to bardzo dobrze odegrany standard jazzowy, bez w moim odczuciu potknięć. Fajny numer wybrany i zobaczymy co pokaże dalej. Trzymam kciuki.
Wysłany: 2011-09-13, 15:38 Odp: Harmonijka w Must Be The Music
Zagrał fajnie, ale (co tu dużo ukrywać) jest wiele osób, które zagrają to identycznie. IMO nie chodzi tu o mnie. ;p Pan ów zagrał dobrze, ale osobowość zbyt skromna i za mało przebojowa jak na programy tego typu....
PS: Proszę o adminów o wydzielenie tematu o ów Panu, co by się nei mieszało. Z góry thx.
Wysłany: 2011-10-16, 21:45 Odp: Harmonijka w Must Be The Music
Kolejny półfinałowy odcinek programu udowodnił kunszt Krzysztofa Przybyszewskiego.
Pomimo, iż nie został wybrany do finału to ma jeszcze szansę na "dziką kartę".
A, wiec głosujmy!
Wiek: 35 Posty: 3604 Otrzymał 296 punkt(ów) Skąd: Ciechocinek
Wysłany: 2011-10-16, 21:57 Odp: Harmonijka w Must Be The Music
Chłopak naprawdę się popisał! Czysto, melodyjnie, bardzo dobrze technicznie, overblowowo i smakowicie. Zaraz klikam kolejne głosy! Gratuluję występu i mam nadzieję, że uda mu się tę dziką kartę zdobyć.
_________________ Blues is nothing but a good man feeling bad, thinking about the woman he once was with.