Kto lepiej nagrał? |
Nagranie 1 |
|
12% |
[ 1 ] |
Nagranie 2 |
|
87% |
[ 7 ] |
|
Głosowań: 8 |
Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
Autor |
|
 |
GaceQ123 

Wiek: 30 Posty: 172 Otrzymał 14 punkt(ów) Skąd: Węgrzce, k. Krakowa
|
|
 |
|
|
 |
KatuzaR 

|
Wysłany: 2013-07-15, 18:59 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Powodzenia! Z chęcią posłucham
KatuzaR |
|
 |
|
 |
Rogalski.Arek 

|
|
 |
|
 |
GaceQ123 

|
Wysłany: 2013-07-19, 23:57 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
linki z nagraniami w 1 poście! Zapraszamy do głosowania! |
_________________ "If you can dream it, you can do it " - Walt Disney |
|
 |
|
 |
KatuzaR 

|
Wysłany: 2013-07-20, 00:14 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Zagłosowanie Gratuluję odbycia pierwszego pojedynku! Więcej opiszę po ogłoszeniu wyników.
Trzymajcie się ciepło! |
|
 |
|
 |
#Medium 

|
Wysłany: 2013-07-20, 07:58 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Po co ta tajemnica "nagranie 1", nagranie 2" każdy kto słyszy będzie wiedział kto jest autorem każdego z nagrań. Nie to, że chcę komuś przykrość zrobić po prostu to słychać tak wyraźnie, że uważam, że tutaj można było sobie "tajemnicę" darować.
Ten który przegra (nie będę taki, żeby przed końcem głosowania pisać kto) ma u mnie wielkiego plusa za odwagę i za to, że nie oddał walkowerem, ale grać trzeba więcej i inaczej wydobywać dźwięk. Od tego chyba trzeba zacząć.
Oczywiście zagłosowałem.
Pozdrawiam
Medium |
_________________ Są dwa piękna: piękno radości i piękno smutku. Wy ludzie Zachodu, wolicie pierwsze – my drugie. Bowiem piękno radości trwa nie dłużej niż lot motyla. A piękno smutku jest twardsze niż kamień. |
|
 |
|
 |
Magic_Mike 

Wiek: 31 Posty: 55 Otrzymał 5 punkt(ów) Skąd: Rzeszów/Tarnów
|
Wysłany: 2013-07-20, 09:38 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Zagłosowałem. Gratuluje obydwu Panom nagrań. Fajnie staraliście się kombinować i szukać ciekawych rozwiązań, mimo, że nie zawsze wychodziło to i tak nieźle (jak to napisał GaceQ123) jak na ligę niższych umiejętności. Po podaniu wyników też dodam coś jeszcze od siebie. |
|
 |
|
 |
GaceQ123 

|
Wysłany: 2013-07-25, 07:31 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Czas podsumować! Gratuluję mojemu przeciwnikowi odwagi za to że nagrał, a nie oddał walkowerem! Liczę na to że kiedyś znowu staniemy na placu boju, aby grać!
Po pierwsze nie można się zrażać, tylko ćwiczyć dalej, sam nie gram znakomicie, mam baaardzo dużo błędów, lecz trzeba iść do przodu!
Po drugie, to co już spełniłeś to odwaga! I dlatego zagłosowałem na Ciebie aby nie być bufonem
Co do uwagi Mediuma: Chciałem chociaż odrobinę wprowadzić tajemnicę, jakbym od razu ujawnił czyje nagrania są czyje, to bym wypadł na samoluba i samochwałę
nagranie1: Robi-97
nagranie2: GaceQ123
Dziękuję za walkę i do usłyszenia ponownie! |
|
 |
|
 |
#Medium 

|
Wysłany: 2013-07-25, 08:11 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Szacunek dla Robi'ego. Honor to w dzisiejszych czasach rzecz zanikająca. Staram się postępować zgodnie z zasadami honoru i to, że się nie poddał, walczył i pomimo tego, że przegrał w moich oczach ogromnie zyskał. A kwestia grania - to jest do wyuczenia / wytrenowania potrzeba tylko czasu. Natomiast prawidłowego podejścia, szacunku, wychowania, honoru się nie kupi i nie znajdzie.
Pozdrawiam
Medium |
_________________ Są dwa piękna: piękno radości i piękno smutku. Wy ludzie Zachodu, wolicie pierwsze – my drugie. Bowiem piękno radości trwa nie dłużej niż lot motyla. A piękno smutku jest twardsze niż kamień. |
|
 |
|
 |
Rogalski.Arek 

|
Wysłany: 2013-07-25, 09:16 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
W pełni zgadzam się z Medium, mimo że wynik pojedynku był do przewidzenia od samego początku, to w zasadzie mamy dwóch wygranych. Robi pokazał klasę bez dwóch zdań. Uważam też, że czasem warto przemyśleć decyzję z kim się pojedynkujemy, tyczy się to zarówno wyzywającego jak i przyjmującego wyzwanie.
Pozdro |
_________________ Moja strona foto niezwiązana z harmonijką |
|
 |
|
 |
robi-97 
|
Wysłany: 2013-07-25, 10:27 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Panowie weźcie przestańcie bo poczuję się jakbym wygrał ten pojedynek GaceQ123, mogłeś powiedzieć, że oddajesz głos, bo ja nie zagłosowałem ani na ciebie ani na siebie, myślałem, że my jako walczący nie bierzemy udziału w głosowaniu |
_________________ "Śpię na zielonej łące
Lub pod namiotem z brzóz
Czasem dajemy koncert
Ja i ten stary blues"
SDM - po strunach do nieba" |
|
 |
|
 |
Magic_Mike 

Wiek: 31 Posty: 55 Otrzymał 5 punkt(ów) Skąd: Rzeszów/Tarnów
|
Wysłany: 2013-07-25, 16:21 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Tak jak obiecałem, że coś napiszę... No więc:
GaceQ123 WYZYWAM CIĘ NA HARMONIJKOWY POJEDYNEK! |
|
 |
|
 |
GaceQ123 

|
Wysłany: 2013-07-25, 16:57 Odp: GaceQ123 versus Robi97
|
|
|
Magic_Mike, Niestety jestem zmuszony chwilowo odmówić, lecz na początku sierpnia dam o sobie znać, i można zacząć bitwę! Lecz nie chcę wiecie, że zaczynamy i czekamy na nagrania pół roku Ja się odezwę Magic_Mike, nie bój się!
[ Dodano: 2013-07-25, 22:37 ]
A jednak okoliczności pomagają i mogę podjąć się bitwy! Kontakt priv jak coś! |
|
 |
|
|