Autor |
|
 |
Żółwik

Wiek: 32 Posty: 134 Otrzymał 6 punkt(ów) Skąd: Koronowo/Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-09-12, 16:11 Film "Będzie głośno"
|
|
|
Będzie głośno to film opowiadający historię 3 gitarzystów: Jimy Page(Led Zeppelin), Jack White( Thge White Stripes, The Racounters, The Dead Wather) i The Edge(U2). W 2008 roku panowie spotykają się aby pogadać trochę o graniu. Film podesłał mi kolega jako złośliwość ale jestem mu za ten link cholernie wdzięczny. Na prawdę bardzo inspirujący film. Sporo mówione jest o Bluesie. |
_________________ Połowę pieniędzy w życiu przeznaczyłem na instrumenty i alkohol. Drugą połowę zmarnowałem. |
|
 |
|
|
 |
Gaius
|
Wysłany: 2011-09-17, 18:15 Odp: Film "Będzie głośno"
|
|
|
Oglądałem ten film i również przypadł mi do gustu, chociaż nie spodziewajcie się jakiś rewelacji
Żółwik napisał/a: | Sporo mówione jest o Bluesie. |
z tego co pamiętam to głównie Jack White i Jimmy Page mówią coś więcej o bluesie (szczególnie ten pierwszy, co zresztą słychać w jego grze ) |
|
 |
|
 |
Markos 

|
Wysłany: 2011-09-18, 09:21 Odp: Film "Będzie głośno"
|
|
|
Calkiem ciekawy film. Polecam glownie fanom Jacka White'a oraz Jimmiego Page'a.
Kiedys mozna go bylo obejrzec za darmo na iplex.pl obecnie go chyba niestety usuneli. |
|
 |
|
 |
Żółwik

Wiek: 32 Posty: 134 Otrzymał 6 punkt(ów) Skąd: Koronowo/Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-09-22, 18:02 Odp: Film "Będzie głośno"
|
|
|
Jakby coś mam link do mniej legalnych ale darmowych źródeł więc jak ktoś chce obejżeć to pisać. A co do gry Białego Jacka to czy ja wiem czy on aż tak bluesowo? |
_________________ Połowę pieniędzy w życiu przeznaczyłem na instrumenty i alkohol. Drugą połowę zmarnowałem. |
|
 |
|
|