| Autor |
|
 |
#minigunmen 

Wiek: 39 Posty: 2769 Otrzymał 127 punkt(ów) Skąd: Kat, Ośw, Krak
|
Wysłany: 2015-01-21, 16:23 Odp: Druga Harmonijka jaką wybrać?Ocenicie moją grę ?
|
|
|
Jeśli Ci udostępnią to nigdy już u nich nie kupuj harmonijek, bo to znaczy że ktoś każdą już macał i do niej pluł.
Inne harmonijki mogą być minimalnie inaczej wyregulowane i już będzie się grało inaczej. Nie rozumiem, dlaczego piszesz na forum a kiedy ktoś Ci radzi, to nie słuchasz Najlepiej zapytać o radę i zrobić po swojemu. |
_________________ Naprawiam harmonijki! Reguluję pod overbending!- kontakt - PW albo GG albo mail. Paweł Pilnik Pilecki. |
|
 |
|
|
|
 |
Harry 

|
Wysłany: 2015-01-26, 11:59 Odp: Druga Harmonijka jaką wybrać?Ocenicie moją grę ?
|
|
|
Agni 28, nie grasz za długo i puszysz się niepotrzebnie. Mini zna się na harmonijkach od strony technicznej bardzo dobrze i warto choćby sprawdzić czy nie ma racji.
Przy małym starzu harmonijkowym, czy w ogóle na jakimś instrumencie wydaje każdemu się, że wszystko robi dobrze - a tak jest niekoniecznie. Ja swego czasu myślałem, że zadęcie mam w porządku i brzmienie też spoko - tylko szybko padały mi harmonijki.
Odkąd nauczyłem się kontrolować siłę zadęcia, nie pamiętam kiedy zajechałem harmonijkę.
Masz starszych kolegów na forum i warto korzystać z rad. Zawsze, jeśli nie chcesz używać wiedzy kolegów, możesz nie zadawać pytań - efekt będzie ten sam. |
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 punkt(ów): Zamieszkaly, #minigunmen |
 |
Pathfinder 
|
Wysłany: 2015-03-22, 12:20 Odp: Druga Harmonijka jaką wybrać?Ocenicie moją grę ?
|
|
|
Chciałbym zapytać - czy jednak nie może być tak że wina leży po obu stronach - grającego i harmonijki?
Czy nie można założyć że istnieje jednak jakaś odmienność (może jeszcze nie defekt ale odmienność ) stroika na tym kanale niewidoczna przy jego oglądaniu, tylko że, im lepsza technika gry to ta odmienność się mniej ujawnia? |
_________________ Pathfinder |
|
 |
|
|
|