|
Ciekawostka ze strony Seydla - harp-o-matic na smartphony. |
| Autor |
Wiadomość |
Bugaj
|
Wysłany: 2009-10-30, 13:47 Ciekawostka ze strony Seydla - harp-o-matic na smartphony.
|
|
|
No tego to się nie spodziewałem.
Na stronie Seydla znalazłem sofcik który można wgrać do iphone. Jest to wersja mobilna harp-o-matica...
link: http://www.seydel1847.de/...ws/Harp-o-matic
Jeżeli ktoś będzie potrzebował tłumaczenia jak to zainstalować, służę pomocą. Ja uruchomiłem na Iphonie i jestem pod wrażeniem - działa jako aplikacja a nie jako strona internetowa. Pracuje w przypadku kiedy macie na telefonie zainstalowane Safari, lub Operę Mini lub Opera Mobile. Niestety nie obsługuje mobilnego IExplorera.
Nie przeglądałem niestety forum pod tym kątem więc jeżeli już ten temat się wcześniej pojawił - sorrryryrryryryryryryryryryryryryy, a admin niech czyni swoją powinność |
_________________ Och, gdyby tak wszyscy ludzie Mogli przeżyć taki jeden dzień. Gdy wolność wszystkich ludzi zbudzi I powie: "Idźcie tańczyć, to nie sen"... |
|
|
|
 |
Felix

|
Wysłany: 2009-12-10, 22:57
|
|
|
Rozumiem z tego, że na Pc-cie z OPERĄ tez zadzala?
Nie wszyscy mają Iphona ! |
_________________ Pozdrowienia dla wszystkich dmuchających ( niekoniecznie w balonik )
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|