Autor |
|
 |
mr.Michalos 

|
Wysłany: 2011-04-13, 12:59 Problem z logowaniem się
|
|
|
Witam!
Odkryłem, że gdy chcę się zalogować od razu wyskakuje mi prawidłowe hasło...
Nie odpowiada mi to rozwiązanie. Bowiem mój brat często tu młodszy ,,wbija"
i przyłapuję go jak wypisuje jakieś głupoty, a ja potem muszę je usuwać...
Można coś z tym zrobić? Próbowałem zmieniać hasło, jednak nie przyniosło to najmniejszych efektów. Proszę o pomoc. |
|
 |
|
|
 |
INIM 

|
Wysłany: 2011-04-13, 13:10 Odp: Problem z logowaniem się
|
|
|
mr.cymbał napisał/a: | Odkryłem, że gdy chcę się zalogować od razu wyskakuje mi prawidłowe hasło... |
Nie rozumiem. Jak wyskakuje Ci hasło? |
_________________ "Stadion Narodowy to zawsze będzie Śląski..." |
|
 |
|
 |
#Medium 

|
Wysłany: 2011-04-13, 13:14 Odp: Problem z logowaniem się
|
|
|
Musiałeś kiedyś zaznaczyć opcję "Zapamiętaj mnie i zaloguj"
Nie jestem super ekspertem komputerowym, ale to siedzi gdzieś albo w windows'ie, albo w przeglądarce.
Spróbuj ta jak w tym temacie: http://www.frazpc.pl/b/195609
Komuś już to pomogło.
Jak nie pomoże - podaj przeglądarkę, której używasz wraz z wersją. Ostatecznie przeinstalowanie przeglądarki - ale z tym się nie spiesz.
Aha, jak Ci się uda nie zaznaczaj tej opcji. Aby moi domownicy mi na forach nie pisali pod moim nickiem, zawsze się loguję "z palca". Ma to swoją wadę, bo jak zbyt długo piszę posta muszę go mieć w innym programie i wklejać, bo czasem przekraczam limit czasu i muszę się logować ponownie by go wysłać.
Pozdrawiam
Medium
@Inim, to taka funkcja najprawdopodobniej przeglądarki. Moja żona ma tak na pewnym portalu społecznościowym, po wpisaniu adresu pojawia się wpisany już w odpowiednie komórki login i hasło i tylko klikasz w "zaloguj". |
_________________ Są dwa piękna: piękno radości i piękno smutku. Wy ludzie Zachodu, wolicie pierwsze – my drugie. Bowiem piękno radości trwa nie dłużej niż lot motyla. A piękno smutku jest twardsze niż kamień. |
|
 |
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 punkt(ów): mr.Michalos |
 |
INIM 

|
Wysłany: 2011-04-13, 13:28 Odp: Problem z logowaniem się
|
|
|
Aha, chyba kumam. mr.cymbał, wyczyść cookies przeglądarki. Jeśli nie potrafisz, podaj mi tylko nazwę swojej przeglądarki. |
|
 |
|
 |
mr.Michalos 

|
Wysłany: 2011-04-13, 13:43 Odp: Problem z logowaniem się
|
|
|
Google Chrome |
|
 |
|
 |
INIM 

|
Wysłany: 2011-04-13, 13:46 Odp: Problem z logowaniem się
|
|
|
Ctrl+Shift+Delete > Zaznacz tylko "Wyczyść zapisane hasła" (resztę odznacz) > Wyczyść historię przeglądania. Jak nie podziała to zaznacz jeszcze "Usuń pliki cookie i inne dane witryn".
EDIT,
Jeśli nie wywala Ci okienka po "Ctrl+Shift+Delete" to kliknij na ikonkę menu (przy pasku adresu, ten klucz francuski [a może to siedemnastka ]) i potem Narzędzia i dalej "Wyczyść dane przeglądarki..." |
|
 |
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 punkt(ów): mr.Michalos |
 |
mr.Michalos 

|
Wysłany: 2011-04-13, 13:50 Odp: Problem z logowaniem się
|
|
|
Za pomoc macie po punkcie. Teraz nie mogę sprawdzić, czy działa, piszę w telefonu |
|
 |
|
|